• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
SP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı konferans salonunda SP genişletilmiş il divan toplantısı bugün saat 12.00`da yapıldı. SP İl Binası Konferans Salonunda gerçekleşen İl Divan toplantısına il başkanı Mehmet Fırat, Merkez İlçe Başkanı A.Hâkim İçer ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Divanda bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat; başta Türkiye olmak üzere, bütün insanlığın ekonomik buhranlar içersinde kıvrandığını ifade ederek, ülkelerin işgal edildiği, dünyanın dört bir yanında petrol savaşlarının büyük bir hızla tırmandığı günümüzde bu toplantının gerçekleştirilmesinin büyük bir anlam ve önem söyledi.
 
34 Masum İnsanın Ölümü Skandaldır 
Fırat; siyasi iktidar tarafından asgari ücrete yapılan yüzde 12`lik zam, işçi ve memura yapılan yüzde 3 ve yüzde 4`lük gülünç zamlar, Türkiye`de bu toplumun ne hale geldiğinin çok açık bir göstergesidir.
 
"Van Depreminde sınıfta kalan siyasi iktidar, Uludere`de meydana gelen ve 34 masum insanın ölümü ile sonuçlanan skandal olayda kayıtsız ve sessiz kalmakla tamamen bitmiştir" diyen Fırat, "Oy kaygısıyla açlık ve sefalet içinde kıvranan binlerce insanını 30-40 TL için PTT kapılarında süründüren siyasi iktidar, hiç sıkılmadan Türkiye`de kişi başına gelirin 10 bin dolar olduğunu söyleme cesaretini göstermektedir" şeklinde konuştu.
 
Siyaseti Hizmet Yerine Menfaat Aracı Haline Gelmiş 
Siyasetin menfaat aracı haline getirildiğini savunan Fırat; "On yıldır bu siyasi iktidar muhalefet partilerinden beslenmektedir. Televizyonlarda halkın karşısında siyasi şovlar yaparak birbirlerine belden aşağı vuran bu zihniyetler, siyaseti hizmet aracı olmaktan çıkarıp, menfaat aracı haline getirmişlerdir. Bu gerçekleri çok iyi anlayan halkımız yapılacak olan ilk seçimlerde bu zihniyetleri sandıkta boğacaktır" ifadelerine yer verdi.
 
Veysi Rüzgar - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir