• DOLAR 32.579
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.697
  • ...
Siverek-Diyarbakır Karayolunda yine kaza
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek ilçesinde halk arasında ölüm yolu olarak nitelendirilen Siverek-Diyarbakır Karayolu'nda yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Önlemin alınmadığı karayolunda bir araç önce otomobile ardından bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Siverek-Diyarbakır Karayolundaki Şirinkuyu Kavşağında meydana geldi. Şanlıurfa istikametinden, Diyarbakır istikametine doğru giden sürücüsü öğrenilemeyen 63 EM 850 plakalı otomobil,  kavşakta önüne çıkan 63 VB 260 plakalı otomobile ardından Nurani Arslandal’ın (17) kullandığı bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Arslandal ağır şekilde yaralandı.

Yaralı, olay yerine çağrılan ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerinde toplanan mahalle sakinleri kazaların çok sık yaşandığı karayolunda önlem alınmadığı için tepki gösterdi.

Karayolunda 60’ın üzerine kişi hayatını kaybetti

Karayolunda yaşanan ölüm olaylarına dikkat çekmek amacıyla mahalle sakinleri tarafından 10.09.2016 tarihinde basın açıklaması düzenlenmişti. Bugün yaşanan kaza ise basın açıklamasının hemen yapıldığı noktada meydana geldi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir