• DOLAR 32.271
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2401.301
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep Teşkilatı muhtaçlara et dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK üyesi Metin Kaya ve  Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat`tan oluşan HÜDA PAR heyeti ve Yasin Börü'nün resminin üzerinde bulunduğu önlüğü giyerek, fakir ailelere kurban eti dağıttı.

Fakir ailelere et dağıtımının ardından İLKHA`ya açıklamalarda bulunan HÜDA PAR GİK üyesi Metin Kaya, HÜDA PAR olarak Umut Kervanı Yardım Platformu`nun Türkiye genelinde başlattığı ‘Yasin Börü`nün ulaştıramadığı kurban etlerini siz ulaştırın` kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

2014 yılında 6-7 Ekim olaylarının yaşandığı Kurban Bayramı`nda PKK'lilerin Yasin Börü ve arkadaşlarını, kurban eti dağıttıkları sırada vahşi bir şekilde şehit ettiklerini hatırlatan Kaya, “Maalesef yine hüzünlü bir bayram geçiriyoruz. 6-7 Ekim olaylarında katledilen kardeşimiz Yasin`i hatırlamadan geçemiyoruz. Yasinler katledildi. Ama bugün onu yerine yeni Yasinler onun bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor. Türkiye`nin dört bir yanında olduğu gibi bugün Antep`te de Yasin`in yerine et dağıtan kardeşlerimiz sokaklara düşmüş muhtaç olan ailelere et dağıtmaya çalışıyorlar.” dedi.

Kaya, “Bugün Türkiye genelinde HÜDA PAR, Yasinlerin yarım bıraktığı et dağıtmayı tamamlamaya çalışıyorlar. İnşallah bundan sonra Türkiye`nin farklı yerlerinde bu kampanyaya destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya HÜDA PAR, dışındaki diğer siyasi parti, STK`lar ve camiaların destek vermesinin sevindirici olduğunu belirten Kaya, bu anlamlı dayanışmanın bundan sonrada devam edeceğini de sözlerine ekledi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir