• DOLAR 32.465
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2441.5
  • ...
Hakkari ve Şırnak`ta 5 PKK`li öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genelkurmay Başkanlığı Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde düzenlenen hava destekli operasyonda 3 PKK`linin öldürüldüğü belirtirken, Şırnak`ın Silopi ilçesinde çıkan çatışmada ise 2 PKK`li öldürüldüğünü bildirdi.

Yapılan açıklamada, Şırnak`ın Silopi ilçesinde PKK`lilerle girilen çatışmada 2 PKK`linin öldürüldüğü belirtildi. Açıklamada ayrıca, 2 tabanca, 32 adet fişek ve 2 el bombasının ele geçirildiği kaydedildi.

Hakkâri`ni Şemdinli kırsalında düzenlene hava destekli operasyonda ise en az 3 PKK`linin öldürüldüğü ifade edildi.

Öte yandan, Çukurca Ormanlı bölgesinde operasyonda bir kişinin yakalandığı ve silah ve kaçakçılık malzemeleri ele geçildiği belirtildi.

Bitlis`in Tatvan ilçesine bağlı Tokaşlı köyü bölgesinde, askerler tarafından yapılan arazi aramasında tespit edilen altı ayrı sığınakta ise 2 Roketatar, 15 adet mühimmatı, 2 Biksi makineli tüfeği, bin 300 adet fişek, 3 Kalaşnikof piyade tüfeği, 600 adet fişeği, 500 adet M-16 fişeği, 12 el bombası, 4 TNT kalıbı, 8 el telsizi, bir güneş paneli, bir video kamera, çok sayıda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ile çeşitli yaşam malzemelerinin ele geçirildiği ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir