• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
"Halk bayram şekerleri fiyatından memnun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramına 2 gün kala çarşı ve pazarda da bayram heyecanı başladı.  Bayram’da misafirlere ikram edilen şeker ve çikolatalar alışveriş merkezi, market ve dükkânlarda satışa sunuldu.

Kentin çeşitli yerlerine kurulan tezgâhlarda bayram şekerlerinin yanı sıra lokum ve kolonya satışları devam ediyor. Satışların özellikle bayramdan 2 gün önce yoğunluk kazanmaya başlandığı Şanlıurfa’da, şeker fiyatlarının 5 TL ila 15 TL arasında değişirken lokum fiyatları ise 5 TL ile 7 TL arasında değişiyor.

Halkın bayram şekeri fiyatından memnun olduğunu söyleyen şeker satıcısı Eyyüp Baydıllı, “Kentin çeşitli yerlerine kurulan tezgâhlarda bayram şekerlerinin yanı sıra lokum ve kolonya satışları yapılıyor. Satışların özellikle bayramdan 2 gün önce yoğunluk kazanmaya başladı. Şeker fiyatlarının 5 TL ila 15 TL arasında değişirken lokum fiyatları ise 5 TL ile 7 TL arasında değişiyor.” dedi.

Baydıllı, “Bayramların vazgeçilmezi olan şeker ve lokumu gelen misafirlerimize ikram edip ağızlarının tatlandırmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. (Ramazan Casuk-İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir