• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
Mardin'de cami inşaatı çöktü: 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesi Karayolları Meydanı’nda yapımı devam eden camii inşaatının kubbesinde çökme meydana geldi. Göçük altında kalan 6 işçi yaralandı. Yaralılardan 5’i çevredeki vatandaşlar tarafından göçük altından çıkartılarak olay yerine gelen ambulanslara alınırken, göçük altında bir işçinin daha bulunduğu ifade edildi. Yaralı işçilerin 2’sinin durumu ise ağır...

Olay bugün saat: 11.00’de Karayolları Meydanı'nda yapımına devam edilen cami inşaatında yaşandı. Edinilen bilgilere göre; betonu dökülen caminin kubbesi, inşaatta çalışan işçilerin üzerine döştü.

Yaşanan göçük sonrası olay yerine yakın vatandaşlar, yaralı işçileri bulundukları yerden çıkartarak olay yerine gelen ambulanslara taşıdı.

Olayın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile kurtarma ekibi sevk edildi. Ambulanslara alınan yaralılar, Mardin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı 6 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada Mardin Valisi Mustafa Yaman, olay yerine gelerek incelemelerde bulunduğu görüldü.

Çevredeki vatandaşlar, önce büyük bir gürültü duyduklarını, ardından yükselen tuza doğru koşarak camiye geldiğini ve yaralı işçileri çıkarttıklarını söyledi. 6 kişinin göçük altında kaldığını belirten görgü tanığı, 5’inin çıkartıldığını ancak bir işçinin halen göçük altında olduğunu ifade etti.

Göçük altında bir işçinin daha bulunduğu ifade ediliyor. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)



























Bu haberler de ilginizi çekebilir