• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Valisinden halka teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz Cuma akşamı yaşanan ABD destekli darbe girişimine karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da meydanlara inen ve 27 gün boyunca katıldıkları darbe nöbeti  nedeniyle, yayınladığı mesajla Batmanlılara teşekkür etti.

Valisi Deniz “Değerli Batmanlı hemşehirlerim” diyerek başladığı teşekkür mesajında, "Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) çeteleri tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimine karşı durarak hainlere bir kahramanlık dersi verdiniz. İstiklalimize, cumhuriyetimize, milli irademize ve istikbalimize yönelen FETÖ/PDY darbe ve ihanet şebekesine, dünya siyasi tarihinde emsali görülmemiş bir şekilde; dil, din, ırk, mezhep ve siyasi parti ayırımı yapılmaksızın tüm zenginliklerinizle hep birlikte karşı durdunuz." dedi.

Vali Deniz, "15 Temmuz gecesinden itibaren büyük bir kararlılıkla sürdürdüğünüz  'Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri' ile Türk Siyasi tarihine kalın harflerle yazılacak bir demokrasi destanına imza attınız. Birlik ve beraberliğimizi kasteden hain çetelere karşı günlerdir meydanlarda demokrasi nöbetlerinin düzenlenmesinde emeği geçen Demokrasi Nöbetleri Tertip Komitesine,  farklı siyasi anlayıştaki siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, meydanların güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize ve bütün renkleriyle birlik ve beraberlik içinde alanı dolduran aziz milletimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Deniz, mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi: "Vatanı, bayrağı ve milleti için tanka, topa ve mermiye karşı durarak canını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum."

Batman Milli İrade Platformu Tertip Heyeti de yayınladığı bir mesajda, 27 gündür “Batman Özgürlük Meydanı”nda sabah namazına kadar nöbet tutan Batmanlılara teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir