• DOLAR 34.161
  • EURO 37.234
  • ALTIN 2952.15
  • ...
Ahırda Öldürülen Besicinin Katili Eşi Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus`un Kargılı Köyünde ahırda tabancayla vurularak öldürülen Kaplan Kendir`in (30) katil zanlısı olarak yakalanan eşi Funda Kendir (28), jandarmanın yaptığı çapraz sorgulama sonrasında cinayet iddiasıyla tutuklandı.

 

Tarsus`un Kargılı Köyü`nde geçen cumartesi günü saat 00.30`da, ahırda gelen sesler üzerine hayvanlarını kontrol etmek için gittiği ahırda, tabancayla vurularak öldürülen Kaplan Kendir`in (30) katil zanlısını araştıran Jandarma ekipleri, ahır ve çevresindeki bölgenin çamurlu olmasına rağmen yaptığı ayak izi takibinde herhangi bir iz çıkmayınca, cinayetin aile içinden işlenmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde yoğunlaştı.

 

Bu şüphe üzerine Funda Kendir`i gözaltına alan Jandarma ekipleri, Kendir`i çapraz sorguya aldı. Yapılan çapraz sorgunun ardından, Funda Kendir eşini ahırda kaza ile vurduğunu ve korktuğundan dolayı ise bunu kimseye söyleyemediğini itiraf etti.

 

Olay gecesini anlatan Funda Kendir, gece ahırdan ses duyduklarını, eşi Kaplan Kendir ile birlikte her ihtimale karşılık silahı alarak ahıra gittiklerini fakat ahırda kimsenin olmaması üzerine eşinin koyunları yakından kontrol etmek için silahı kendisine vermesi ile silahın ateş alarak, Kaplan Kendir`e isabet ettiğini, eşinin kanlar içinde öldüğünden korktuğunu ve bu yüzden olayı kimse anlatamadığını söyledi.

 

Jandarma ekipleri, tarafında Tarsus Adliyesinde nöbetçi mahkemeye sevk edilen Funda Kendir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A. Hakim Kurt - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir