• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR`dan Çetiner ailesine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları ve partililerden oluşan bir heyet önceki gün vefat eden Saadet Çetiner`in (77) taziyesine katıldı.

Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Yardımcıları Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Cemal Çoban, GİK Üyesi İsa Aydın, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer katıldı.

İkiztepe (Gırbereşk) köyü yas evindeki taziyeye katılan HÜDA PAR heyetini Çetiner ailesi, yakınları ve köy halkı karşıladı.

Taziyede bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi M.Beşir Şimşek, Çetiner ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledikten sonra, ölümün herkes için olduğunu ve her an ölüme hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, İslam yolunda mücadele edilmesi ve hak ehli insanlarla bir arada olunmasının ehemmiyetine dair bir konuşma yaptı.

Merhume Saadet Çetiner`e Allah`tan rahmet, Çetiner ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen HÜDA PAR heyeti daha sonra taziyeden ayrıldı.

Vefat eden Saadet Çetiner`in oğlu Bilal Çetiner`in, paralel yapıya mensup polislerin kumpası sonucu 16 yıldır cezaevinde olduğu biliniyor.  (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir