• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Devredilen FETÖ hastaneleri hizmet vermeye başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimin ardından Özel Rentıp Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Nilüfer Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bahar Hastanesi ise Bursa Devlet Hastanesi Osmangazi ek binası olarak hizmet vermeyebaşladı.

Bursa Devlet Hastanesi Osmangazi Ek Binasında (Bahar) ameliyat olan hasta Gülizar Y.“Güleryüzlü doktor ve hemşireler, temiz bir ortam, hastanın isteyebileceği her şeyi burada var. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Bursa Devlet Hastanesi yöneticisi Uz. Dr. Halil Karahan, “14 farklı branşta poliklinik hizmeti verilen Osmangazi ek binamızda Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi ve Üroloji ameliyatları başladı. Kısa süre içerisinde göz, kalp ve damar cerrahisi ile kadın doğum branşlarında da ameliyatları başlayacak.”diye konuştu.

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurhan Çelik ise “ Nilüfer (Rentıp) Ek binamızda hastalarımıza 20 farklı branşta poliklinik hizmetinin yanı sıra Ortopedi, Üroloji ve Beyin Cerrahisi branşlarında ameliyatlar da yapılmaya başlandı. Pazartesi gününden itibaren de Genel Cerrahi ve kulak burun boğaz ameliyatları başlayacak” şeklinde konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir