• DOLAR 34.284
  • EURO 37.264
  • ALTIN 3008.742
  • ...
Kar, İstanbul Trafiğini Vurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul`a günlerdir beklenen kar nihayet bu akşam yüzünü gösterdi; ancak `gelecek, tedbirli olun` denen kar yağışı yine de sürücüleri hazırlıksız yakaladı!

Saat 16.00 sularında İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı saat 17.00 itibariyle trafiği de olumsuz etkilemeye başladı. İş çıkış saatinde ise İstanbul`da trafik kelimenin tam anlamı ile felç oldu. Yollar yoğun yağışta kar tutarken, özellikle köprü bağlantılı yollarda TEM ve E-5`te trafik durma noktasına geldi. Yetkililer İstanbullulara araçları ile trafiğe çıkmamalarını öneriyor.

Avrupa yönüne geçişte ise kuyruk, yine Şile sapağında başlıyor ve Kavacık`a yaklaştıkça trafiğin hızı, saatte 20 km`ye kadar düşüyor. Köprüyü geçtikten sonra ise Kemerburgaz-Bayrampaşa arasında rahatlayan trafik Mahmutbey gişelere yaklaştıkça yine durma noktasına geliyor.

Boğaziçi Köprüsü`nün Anadolu`ya geçişinde ise Topkapı`ya kadar uzanan bir kuyruk var. Köprüyü geçtikten sonra ise Acıbadem sapağına kadar yoğun bir trafik gözleniyor. A vrupa yönüne geçişte ise Uzunçayır`dan başlayan araç kuyruğunun oluşturduğu yoğun trafik, Yenibosna`ya kadar uzanıyor.

E-5 ile TEM arasında bağlantı sağlayan Nurtepe yolu ve Büyükdere Caddesi trafikleri de iki yönlü yoğun bir grafik ortaya koyuyor.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir