• DOLAR 34.263
  • EURO 37.144
  • ALTIN 3014.53
  • ...
Flaş: Hizbullah Cemaati`nden Tarihi Adım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hizbullah Cemaati, merhum Velioğlu`nun vefatının 12. Yıldönümünde tarihi bir adım atarak hareketin 37 maddeden oluşan manifestosunu yayınlayacağını duyurdu.

Cemaatin resmi sitesi olarak bilinen Hüseynisevda`da yayınlanan kısa bilgi notunda, "Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş’ün; Hizbullah Cemaati kurucu Rehberi Şehid Hüseyin Velioğlu’nun şehadetinin 12. Yıldönümü münasebetiyle yazdığı mesajı ve mukaddimesini Şehid Rehber Hüseyin Velioğlu’nun okuduğu 37 maddeden oluşan "Hizbullah Cemaati’nin Manifestosu" yakında sitemizde…" denilerek tarihinde ilk defa bir manifesto yayınlayacağını duyurdu.

Cemaat Yeni Liderini İlan Etti

Söz konusu 37 maddeden oluştuğu söylenen manifesto ile ilgili başka bir yer almazken, notun başındaki, "Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş…" şeklindeki ibareden, merhum Velioğlu`nun vefatından 12 yıl sonra Edip Gümüş`ün hareketin Liderliğine getirildiği anlaşıldı.

Bu arada Hüseynisevda sitesinin "www.huseynisevda.net" adresi yerine "www.huseynisevda.biz" adresi üzerinden yayın yapması, "www.huseynisevda.net" adresinin ise hiç açılmaması, `site merhum Velioğlu`nun vefat yıldönümünde siber saldırıya uğradı herhalde` şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Hürseda
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir