• DOLAR 32.428
  • EURO 34.688
  • ALTIN 2392.43
  • ...
EMPERYALİST DARBEYE KARŞI HALKIN DARBESİ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fetö ve avanesinin yaptığı bu hata darbecilere ders olmuştur sanırım.Halk darbeci ve dikta yönetimlerine karşı tahammüllerinin olmadığını bir kere daha gösterdi.Bu olay halkın bilinçlendiğini ve geçmişinden ders çıkardığını gösteren büyük bir olay!

Darbe akşamından bu yana halkın her kesiminin göstermiş olduğu reaksiyon küçüksenmeyecek ve takdir edilecek başarıdır.

Darbenin hemen ardından Hüda Par ve Hizbullah'ın darbeye karşı sokaklara inin çağrısıyla birlikte batıda ve özellikle doğuda en ön safta yer alan Hüda Par ve Hizbullah'ın her zamanki gibi İslami ve insani sorumluluğuyla hareket ederek bölgede darbeye karşı halk kıyamında halka öncülük etmesi terörist diye yaftalanan ve yıllarca zindanda tutulan üyelerinin nasıl bir haksızlığa uğradığının işareti ve delili olsa gerek.
Özelde Hizbullah'ın Fetö mağduru olduğu gün gibi aşikâr olduğu ayan beyan oluşu, Fertlerinin yıllardır zindanlarda olmasına karşın Hizbullah'ın açıklaması ve duruşu, ümmetin maslahatını düşünen bir yapı olduğunu birkez daha gösterdi.
Hizbullah'ın terör listesinden çıkarılması ve Yusufilerin zindandan çıkarılması bu yönetimin ve halkın üzerine bir borçtur.

Meselenin başına dönelim yine..Malumunuz olduğu üzere bu darbeyle birlikte gelinen süreçte 10 bin den fazla gözaltı ve 60 bine yakın açığa alınan personel ver.Yapılan bu operasyon devede kulak sanırım.
Unutmayalım ki doğuya sürgün edilen binlerce Fetö polisi var.Bu operasyonlar yapılırken açığa alınan Fetöcu personeller yerine atama yapılırken dikkatli ve hassas olunmalı.Hükümet aynı hataya düşmemeli!
Bir yandan Fetö'yö temizlerken diğer taraftan Balyoz ve benzeri sanıkları göreve getirmesi kasetin başa döndüğünü gösterir.
"Balyoz ve benzeri davalarda cezaevinde kalan ergenekon'un Kurmay ve subayları acil koduyla göreve çağrıldılar" haberi ile irkildim doğrusu.
Ergenekon'un darbeci Kurmaylarını tekrar göreve getirmek halkın kıyamına yapılan bir hakarettir.Kaset başa mı dönecek yine...
Dinsizleri istemiyoruz!
Kritik yerlere atanan Balyozcuları turşu mu yapacağız anlayamadım doğrusu...
Aman Allah'ım neler oluyor böyle? İkisinden birini tercih etmek zorundamıyız?!?
Hayretteyim doğrusu!
Dedim ki Türkiye'nin kaderi bu? Halk yıllarca dinsiz askerlerden çekti sonra (Fetö) münafıklar ve tekrar dinsizlere kaldık yine! Müslüman asker yok mu bu ülkede?

Netice kaset başa sardı gibi...AMA ÜMİTVARIM!
Halkın bu kıyamı boşa gitmeyecek elbette...Halkın ilk başarılı kıyamı ve bu direnişle tecrübe sahibi oldu inşaallah! Darbeye karşı sokağa dökülen halkın Allah u Ekber nidaları darbeyi bastırdı ve eminim ki gelecekte (Allah muhafaza) yaşanacak bir darbede daha bilinçli ve İslami bir neslin yetişeceği bir halkın kıyamına ve devrimine şahitlik edecektir.
Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın.AMİN

Karanlıklardan aydınlığa ulaştıran Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun.
İSTİKBAL İSLAM'INDIR...

Ramazan Selimoğlu - Doğruhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir