• DOLAR 34.258
  • EURO 37.633
  • ALTIN 2922.771
  • ...
Ticari araçtan yapılan hırsızlık kameraya yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da bir ticari araçtan yapılan hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere Bağlar ilçesi Dicle bulvarında bulunan Batıkent sitesinin bahçesinde park halinde olan 21 FL 542 plakalı panelvan ticari araçtan saat 21.00 sıralarında 2 kişi tarafından hırsızlık yapıldı. 5 bin liralık gıda malzemesinin çalındığı araçtan yapılan hırsızlık sitedeki bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

İki kişinin önce aracın arka kapısının camını kırdığı görülen görüntülerde, şahısların daha sonra araç içerisine girip gıda malzemelerini çaldığı görülüyor.

Aracının hırsızlar tarafından beşinci kez hedef alındığını dile getiren araç sahibi Muhsin Arkan, aracından 5 bin lira değerinde gıda malzemesinin çalındığını belirtti.

Güvensizliğin huzur kaçırdığını söyleyen Arkan şöyle konuştu:

“Aracım 5 defadır soyuluyor. Her hırsızlıkta aracımda bulunan gıda malzemeleri çalınıyor. Bu hırsızlık olayları beni huzursuz ediyor. Bu güvenlik yetersizliği de rahatsızlık veriyor. İnanın bu hırsızlığı yapanlardan utanıyorum. Ben bu görüntüleri izlerken utandım. Hırsızlık yapanlara bakıyorum eli ayağı tutuyor, bu nedenle onlara acıyorum. Güvenliğimizden sorumlu olan polis ve diğer mevkilerin üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini istiyorum. Daha önceki hırsızlıklarda da polise haber verdik ama bir şey elde edemedik.”

Hırsızlık olayı ileilgili soruşturma başlatıldı. (M. Hüseyin Temel – İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir