• DOLAR 34.285
  • EURO 37.671
  • ALTIN 2903.946
  • ...
Kan bağışında örnek müezzine madalya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman’da Kızılay Kan Bağışı Merkezi bugüne kadar 12 ünite kan bağışında bulunarak örnek davranış sergileyen Kâhta Merkez Zeynal Camii Müezzini İbrahim Halil Ödemiş’e bronz madalya takdim edildi.

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde 100. Yıl Parkında Kızılay Kan bağışı çadırı açıldı. Çok sayıda gönüllü vatandaş kan verdi. Bugüne kadar 12 ünite kan bağışında bulunan Merkez Zeynal Camii Müezzini İbrahim Halil Ödemiş’e bronz madalya ve Bronz Madalya Beratı takdim edildi.

Duygularını İLKHA’ya aktaran Ödemiş, “Rabbimiz bize bir nimet vermiş, biz de bunun zekâtını, sadakasını veriyoruz. İnşallah yaralı olan, ihtiyacı olan kardeşlerimize faydalı olabilmişizdir.” dedi.

Tüm Kâhtalı vatandaşları kan verme konusunda duyarlı olmaya davet eden Ödemiş, “Her gün kaza geçiren, ağır hastalığı olan kardeşlerimiz var. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmalıyız.” diyerek vatandaşları kan vermeye davet etti.

Bugüne kadar Adıyaman ili genelinde 205 kişiye madalya verildiğini aktaran Kızılay Kan Bağışı Merkezide görevli Dr. Gazi Narcı, “Kâhta halkı kan bağışı konusunda oldukça duyarlı davranıyor. Kızılay adına Kâhtalı kan bağışı gönüllülerinden memnuniyet duyuyoruz.” diyerek vatandaşların duyarlılıklarının devamını beklediklerini söyledi. (Aydın Evren - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir