• DOLAR 34.262
  • EURO 37.605
  • ALTIN 2880.534
  • ...
Yoğun bakımdaki Yusuf yaşam mücadelesini kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ`ın merkez Salıbaba Mahallesi`nde Abdulkadir Karakaya tarafından  silahlı saldırıya uğrayan iki kardeşten biri olan Yusuf Bakşi (9) 2 aydır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Elazığ`ın merkez Salıbaba Mahallesi`nde 13 Mayıs 2016 tarihinde evlerinin önünde okul servisini bekledikleri sırada Abdulkadir Karakaya isimli saldırgan, Yusuf Bakşi (9) ve Tolga Bakşi (13) isimli kardeşlerin yanına giderek canice kurşun yağdırmıştı.

Olayda Yusuf Bakşi kafasına aldığı mermilerle ağır yaralanarak, yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda hayata tutunma mücadelesi veren Yusuf, yaşamını yitirdi. Tolga Bakşi ise gördüğü tedavi sonrası taburcu olmuştu.

Yapılan vahşet hakkında İLKHA`ya konuşan Baba Hüseyin Bakşi ile anne Melahat Bakşi, çocuklarına bu vahşetin yapanın en ağır cezaya çarptırılmasını istemiş ve yaşanan olayı şöyle anlatmıştı: “Öğle vaktinde çocuklarımın okula gitmek için evden çıktığı sırada ailemi katletmek için dışarıda bekleyerek kapının önüne çıkan çocuklarıma ateş etmiş. Büyük oğlum Tolga`ya önce 6 kere ateş etmiş o kaçınca küçük oğlum Yusuf`u kolundan tutarak başına 2 kere ateş etmiş.  Çocuğum şimdi yoğun bakımda. Olayı gören en küçük oğlumdan haberi olmadığı için ona herhangi bir şey yapmadı. Eğer onunda benim çocuğum olduğunu bilseydi ona da ateş ederdi.” (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir