• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kolları`ndan Bayram ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları, Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) ve Erbakan Vakfı Batman Şubesi`ne bayram ziyaretinde bulunarak bayramlaştı.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ve beraberindeki heyet, ilk olarak Erbakan Vakfı Batman Şubesi`ni ziyaret etti. HÜDA PAR Gençlik Kolları heyetini, Erbakan Vakfı Batman Başkanı Mehmet Zeki Ergin karşıladı.

Samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen ziyarette HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı İmir, bölgemizde kadim geleneklerden biri olarak bayramların kaldığını ve bu alışkanlığının yeni nesillerin de devam etmesi için çabalamak gerektiğini ifade etti.

Erbakan Vakfı Batman Başkanı Mehmet Zeki Ergin, HÜDA PAR Gençlik Kollarının ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Heyeti daha sonra Türkiye Gençlik Konseyi'ni (TGK) ziyaret etti. Batman HÜDA PAR Gençlik Kollarını Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Mekan Görük ve Batman Şube Başkanı Veysi Kalkan karşıladı.

Batman ve bölge sorunlarının konuşulduğu ziyarette, bu sıkıntıların bir an önce bitmesi temenni edildi. İmir, yaşanılan son olayların birer proje olduğunu, sistematik bir şekilde normalleşme amacı içerisinde yapıldığını söyledi.

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Mekan Görük ve Batman Şube Başkanı Veysi Kalkan, HÜDA PAR Gençlik Kollarının ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, HÜDA PAR heyetine teşekkür ettiler.

Görük, ön yargıları kırmak için karşılıklı ziyaretlerin artması gerektiğini ve halkın tanıması halinde çok güzel vesilelere neden olacağını ifade etti. Ziyarette son olarak Batman da yaşanılan park sıkıntısı konuşuldu.

Ziyaretler karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir