• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yapıcıoğlu Batman`da bayram tebriklerini kabul etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı`nın parti binasında siyasi parti ve STK temsilcilerinin bayram tebriklerini kabul etti.

Ziyaret kabulünde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun yanı sıra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök ve Abdurrahman Cens, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yöneticileri de hazır bulundu.

Bayramlaşmaya AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Tileği, STK temsilcileri ve partililer ilgi gösterdi.  Bayramlaşmada misafirlere bayram şekeri ve gülsuyu ikram edildi.

Yapılan bayramlaşma ile ilgili olarak bilgi veren Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun katılımıyla partililerle bayramlaşma programını düzenlediklerini belirterek, “Bayramlaşma programımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Rabbim daha güzel bayramlarda daha güzel mekanlarda halkımızla bir araya gelmeyi nasip etsin. Bölge olarak şuanda zorlu bir süreçten geçiyoruz. Büyük fitnelerin büyük olayların devam ettiği bir bölgede yaşıyoruz. Gerçekten zahir olarak baktığımız vakit böyle bir ortamda her gün bombaların patladığı masum insanların katledildiği böyle bir ortamda bayramı rahat bir şekilde geçirmek gerçekten zor bir durumdur. Her şeye rağmen bayramlar bizimdir. Bayramlar bu toplumundur. Bu toplumun ortak malı ve harcıdır. Bütün bu yıkımlara sıkıntılara rağmen halkımız bayramlaşmadan geri durmadı. En güzel bir şekilde bayramlaşmaya teveccüh gösterdiler. İnşallah gelecek bayramlarda hasseten bölge olarak genelde de İslam coğrafyası olarak daha huzurlu daha sakin ve kardeşçe bir ortamda bayramlar gerçekleşir. Bu vesileyle başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.” dedi.  (M. Sait Çelik- İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir