• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Sıcak havayı fırsat bilen hırsızlar boş durmuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir'de aşırı sıcaklık hava nedeniyle araçlarını sokak aralarındaki gölgeliklere park eden sürücüler, hırsızlık olaylarıyla karşılaşıyor. Özelikle Ramazan ayında hırsızlık yapılmasına tepki gösteren vatandaşlar, bu tür vakaların ilçede arttığını belirttiler.

Minibüsü ile köy servisliği yapan Halil Aslan, köy sakinlerinin aldığı bayramlıkların hırsızlar tarafından çaldığını söyledi.

Köy sakinlerin yapmış olduğu bayram alışverişinin çalındığını ifade eden Aslan, "Aracım kilitli ve oto parkta park halinde olmasına rağmen hırsızların hedefi oldu. Araç içerisinde köy sakinlerine ait giyim ve diğer malzemeler çalındı. Bayram alışverişi yapan ve maddi durumları iyi olmayan köylüler çok zor durumda kaldı. Benim aracımda malzemelerinin çalınması nedeni ile büyük üzüntü duyuyorum. Bu Ramazan ayında yapılan bu hırsızlığı Allah’a havale ediyorum. Yetkililerin çete halinde yapılan bu hırsızlıklar konusunda duyarlı olmalarını istiyorum." dedi.

Benzer hırsızlık vakalarının arttığını belirten vatandaşlar, hırsızlar özelikle sıcak havaları tercih ettiklerini, yaşları 12 ile 20 arasında değişen hırsızların birçok vakası emniyete intikal ettirilmeden olay kapanıyor. (Sabri Acet-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir