• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
Güvenilir gıda resim yarışmasında dereye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda- Ulusal Çocuk Resim Yarışması"nın yapılan değerlendirmeleri sonucunda Batman’da dereceye giren öğrencilerin ödül töreni Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Ödül teslim töreninde, öğrencilerin hediyelerini Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Tercan, Batman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Nas, İl Müdür Yardımcısı M. Afif Avcı ile Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü M. Refik Yıldız takdim etti.

Törende yarışma hakkında bir konuşma yapan İl Müdürü Ömer Tercan, genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla bu etkinliğin yapıldığını söyledi.

Tercan, “Bakanlığımızın düzenlediği ‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda- Ulusal Çocuk Resim Yarışması’nın, ilkokul öğrencilerinin medeni cesaretlerini arttırmakta, tarımsal faaliyetlerin üretiminden tüketimine kadar olan her aşamada bilinçlenmeleri sağlanmaktadır.” dedi.

Yarışmada  birinci olan, üçüncü sınıf öğrencisi Hamza Soysal' a bir adet tablet, ikinci olan ikinci sınıf öğrencisi Maşide Ekinci' ye bir adet tablet ve üçüncü olan üçüncü sınıf öğrencisi Helen Şeyma Demir bir adet bluetooth kulaklık ile ödüllendirildi.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir