• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2459.898
  • ...
Gaziantepliler iftar saatinde parkları tercih ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayına girilmesiyle beraber artan sıcaklıklarında etkisiyle rahat bir iftar için serin ortamları tercih ettiklerini belirten Gaziantepliler, ailece iftar yapmak için Dülük Tabiat parkına gelmenin güzel bir fırsat olduğunu söylediler.

Dülük Tabiat Park’ına gelen vatandaşlar, ailece hem piknik keyfi hem de Ramazan ayının bereketini yaşıyor. Ailece hep birlikte el birliğiyle hazırlanan iftar sofraları ise renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Tabiat Park’ının muazzam görüntüsü ve güzel havası ile baş başa kalan Gaziantepliler, geç saatlere kadar aileleriyle beraber burada vakit geçiriyorlar.

İftar saati için bir taraftan mangal ve çay hazırlanırken, bir taraftan ise sofralar hazırlanıyor. Dülük Tabiat Parkında iftar yapmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren vatandaşlar, ailece iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Ailece iftar yapmak istedikleri için iftarlarını güzel bir ortamda yapmaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Mustafa Çaybaşı, “İftar saatinde burası çok güzel oluyor. Serin orman havası mis gibi bir hava var. Bir Antepli olarak burası bizim çok hoşumuza gidiyor. Dülük Tabiat Parkı çok güzel bir yer iftar saatinde burayı tercih ediyoruz. Bu sıcak havalarda serinlemek için burası güzel oluyor. Herkese tavsiye ederiz.”dedi.

Dülük parkında iftar yapmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Vahdettin Açık, “Dülük Tabiat Parkı’nı gezdik ve burası gerçekten çok güzel bir yer. Dülük’te iftar yapmak çok keyifli. Gerçekten burada olduğumuz için mutluyuz. Bu güzel ortamda ailece iftar açmak çok güzeldir.”ifadelerini kullandı.

Hem piknik keyfi yaşadıklarını hem de iftarlarını açtıklarını belirten Recep Taş, “Hayırlı bir Ramazan akşamında iftar için buraya geldik. Biliyorsunuz Gaziantep mutfağı dünyaca ünlü bir mutfaktır. Bizim burada genelde kebap kültürü hâkimdir. Bizde ailece iftarımızı açmak için buraya geldik. Ortam güzel, Ramazan güzel ve hep birlikte güzel bir hava içerisindeyiz.”şeklinde konuştu.

Ailece iftar yapmak istedikleri için ailece buraya geldiklerini belirten aileler de şöyle konuştu:

“Ailece iftar yapmak istediğimiz için, buraya geldik. Hem piknik yapıyoruz hem de iftarımızı güzel bir ortamda yapacağımız için mutluyuz. Dülük Tabiat Parkı’nı gezdik ve burası gerçekten çok güzel bir yer. Dülük’te iftar yapmak çok keyifli bir şey. Gerçekten burada olduğumuz için mutluyuz. Özellikle bu alanın alkolsüz olmasından dolayı diğer aylarda olduğu gibi bu mübarek ayda da vatandaşlar olarak ailelerimizle birlikte huzur içerisinde buraya gelip oruçlarını burada açtıkları için tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. İnsanlar evde oturmak yerine bu kadar güzelliği bir arada sunan Dülük Tabiat Parkı’na gelip burada iftarlarını yapmalılar.” (İbrahim Koçyiğit- İLKHA) 

































Bu haberler de ilginizi çekebilir