• DOLAR 32.096
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2425.76
  • ...
Göl Der, Çan köylüleri ile bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Göltepesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği (Göl-Der) Başkanı Hüsamettin Korkutata ve yönetim kurulu üyeleri, Çan köyü Camisinin altında bulunan taziye evinde köylülerle bir araya geldi. Yapılan istişare toplantısında alınan kararların hayata geçirilmesi için bir komite kuruldu.

Köylülerin yoğun katılım sağladığı istişare toplantısında konuşan Göl-Der Başkanı Hüsamettin Korkutata, köyün sorunları çözmek için fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Köylülerimizle bir araya gelerek sorunlarımızı tespit edip çözümüne yönelik olarak bir takım adımlar atacağız. Dernek olarak köyümüzle ilgili bir kaç projemiz var. Önceliğimizin köyümüze hizmet verecek kalıcı bir tesisin inşasıdır. Yemekhane, Kur’an Kursu ve köylülerin faydalanacağı bir tesis yapmayı kararlaştırdık. İçme suyu sorunu ile çöp sorunun ortadan kaldırılması için girişimlerimiz oldu. Dernek olarak köylülerimize hizmet temel görevimiz.” dedi.

Göl-Der Yönetim Kurulu Üyeleri Veysi Zengin ve Yılmaz Küçüköner, yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaptılar. Köylülerin fikirlerinin tek tek sorulduğu toplantıda görüş belirten katılımcıların öneri ve talepleri ve dernek çalışmaları birleştirilerek alınan kararların gerçekleşmesi için bir komite kurulmasına karar verildi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda köylüler dernek yönetimine teşekkür ederken, Göl-Der Başkanı Korkutata ise toplantıya katılan köylülere ve il dışında olup derneğe destek vereceklerini açıklayan köylü ve Bingöllülere teşekkür etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir