• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hastalara Kur`an-ı Kerim ve seccade hediye edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe`de yaptığı hayırlı faaliyetlerle adını duyuran İrfan, İlim, Kültür, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İrfan-Der) Kızıltepe Devlet Hastanesinde yatan hastaların ve servislerde çalışan hemşirelerin ibadetlerini yerine getirmek için her odaya Kur`an-ı Kerim ve seccade hediye etti.

Yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan İrfan-Der Genel Sekreteri Eşref Gümüş, hastanede aylarca yatan hastaların olduğunu belirterek, hastaların ibadetlerini yerine getirebilmelerine yardımcı olmak amacıyla böyle bir çalışma yürüttüklerini, hastalarında hediyeleri memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Gümüş, "Ramazan ayı rahmet, bereket ve sevapların çok işlendiği bir aydır. Bizde İrfan-Der olarak Kızıltepe Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettik. Her bir odaya bir Meal-li Kur`an-ı Kerim ile bir seccade bıraktık. Kur`an-ı Kerim zaten kendisi şifadır birçok hasta aylarca hastanede yatıp tedavi görüyor bu vesileyle Kur`an-ı Kerimi mealiyle okuyacaklar. Hastalar çok olumlu karşıladılar bize çokça dua ettiler. Hasta odalarında Kur`an-ı Kerim yoktu. Seccadede bir kaç odada vardı ama eksikti İnşallah faydalı olur." diye konuştu.

Hastane yönetimi, bunun çok güzel bir çalışma olduğunu belirterek, İrfan-Der yetkililerine teşekkür etti. Hasta ve hasta yakınları ise çok hayırlı bir iş yapıldığını,  bu çalışmaya çok sevindiklerini, hayır dualarında bulunup kendilerine teşekkür ettiler. (Mehmet Aslan- İLKHA) 












































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir