• DOLAR 34.255
  • EURO 37.689
  • ALTIN 2887.611
  • ...
Bingöl OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, Bingöl İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işıkı, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mürşit Aytekin, Müteşebbis Heyeti Üyeleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldıBingöl Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen müteşebbis heyeti toplantısında OSBÜK genel kurul asil üyeliğine Bingöl OSB katılımcı firma yetkililerinden Abdulsamet Önal, yedek üyeliğine Mehmet Buhan seçildi.

Tahsis, tapu ve devir işlemlerinin görüşüldüğü yönetim kurulu toplantısında, gereklilikleri yerine getirmeyen katılımcı firmaların tahsis iptali yapılırken, gereklerini yerine getiren katılımcı firmanın ise tapu devir talebinin karşılanması için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na uygunluk görüşü gönderilmesi kararlaştırıldı.

Bingöl OSB’ye yatırım yapmak isteyen firmaların tahsis taleplerini değerlendirmek ve yönetim kuruluna rapor sunmak üzere alt komisyon kurulması kararlaştırıldı.

Bingöl Organize Sanayi Bölgesi’nin doğalgaza kavuşması için BOTAŞ ile yapılan yazışma sonrası Dağıtım Lisans ihalesi alan ilgili yetkililerle görüşme kararı alındı. Ayrıca Bingöl OSB’nin biyolojik ve kimyasal atık su arıtma tesisinin konuşlanacağı OSB sınırındaki belediye mücavir alanına ait imar plan tadili için gerekli müzakereler yapıldı.

Vali Köşger, yatırımcıların görüş ve taleplerini dinleyerek daha iyi bir hizmet verebilmek için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Toplantı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir