• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Uyuşturucu tacirlerine baskın: 4 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen kişilere yönelik yapılan bir operasyonda eroin, metanfetamin ve esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına 19 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik yapılan operasyonlar neticesinde 4 kilo 752 gram uyuşturucu esrar maddesi, 30 gram eroin maddesi ve bir gram metanfetamin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, operasyonlarda gözaltına alınan 19 şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Ticaretini Yapmak” suçlarından yasal işlem başlatılarak, yakalanan şahıslardan 4’ünün mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

66 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Öte yandan bir araç içerisinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 400 bin TL olan çeşitli markalarda toplam 66 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ve olayla ilgili olarak yakalanan bir kişi hakkında "Sigara Kaçakçılığı Yapmak" suçundan yasal işlem başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir