• DOLAR 34.246
  • EURO 37.658
  • ALTIN 2912.233
  • ...
Gaziantep'te hırsızlık olaylarında 5 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te bir fabrikanın çelik para kasasını açarak içinde bulunan 8 bin lirayı çalarak kayıplara karışan ve bir ayakkabı imalathanesine girerek piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan ayakkabı kalıbı malzemesini çalan 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz  Mayıs ayının 21’inde Tekstilkent mahallesinde girdikleri bir fabrikanın çelik para kasasını açan hırsızlar içindeki  8 bin TL’yi çalarak kayıplara karıştı. Olay yerinde inceleme yapan polisler, işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak hırsızlık olayını yapan M.D., İ.Y. ve S.K. olduğunu belirledi.

Yine 06 Mayıs günü Çakmak mahallesindeki bir ayakkabı imalathanesine girerek piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan ayakkabı kalıbı malzemesini çalanların M.Ş., M.B., R.B. ve E.B. olduğu tespit edildi.

İsimleri ve adresleri belirlenen şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Meydana gelen her iki hırsızlık olayının şüphelileri emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.B.  isimli şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalınan ayakkabı kalıpları sahiplerine teslim edilirken, çelik para kasası hırsızlığına karıştığı belirlenen S.K.'nın yakalanması için ise çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir