• DOLAR 32.444
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2441.401
  • ...
İnzar Umre kafilesi yola çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnzar Hac ve Umre Organizasyonu öncülüğünde Ramazan ayı münasebetiyle mukaddes topraklara gidecek olan umre kafilesi Atatürk Havalimanı`ndan yola çıktı.

Umreye giden kafileyi, yakınları ve sevenleri gözyaşları ile uğurladı.  Rehber Tv Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin de umrecileri uğurlayanlar arasındaydı. Büyük bir heyecan ve mutluluğun gözlerinden okunduğu umreciler, Ramazan ayını kutsal topraklarda geçirecekler.

İnzar Turizm Marmara Temsilcisi Abdurrahman Yıldız önceki gün de bir kafileyi uğurladıklarını söyleyerek, “Bugün de ikinci kafileyi yolcu ediyoruz. Takriben 90` kişilik bir grubumuz var elhamdülillah. Bu Ramazan`ın bereketinden istifade edebilecek ve dünya Müslümanlarının temsilcileri olarak, Allah`ın misafirleri orada ümmetin bütün sıkıntıları için ellerini açıp dua edecekler. Biz buradaki Müslümanların, giden kardeşlerimize, dönecekleri zamana kadar onlara dua etmelerini, onların da kutsal topraklarda bütün Müslümanlara dua etmelerini onlardan istiyoruz.” dedi.

Yıldız,  “İnzar Turizm gün be gün güçleniyor. Büyüyor, yayılıyor. Bizler de hizmeti daha kaliteli yapabilmenin gayreti içinde oluyoruz. Bizler, ‘Allah`ın misafirlerine hizmet etmek şereftir.` şiarıyla yola çıktık. Karadeniz bölgesi ve Türkiye`nin dört bir tarafından kardeşlerimiz var. Ve bu bizi çok sevindiriyor. Bu zamanla daha da gelişecek, büyüyecek ve ümmetin en büyük davet kapılarından bir kapı olacak inşallah.” diye konuştu.

Umre kafilesi saat 21:00`de Atatürk havalimanından havalanan uçakla kutsal topraklara doğru yola çıktı.    (Mehmet Tahir Özsoy, Selman Yıldız- İLKHA)





 

Bu haberler de ilginizi çekebilir