• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
`Yoğun Bakım Hemşireliği` sertifikaları verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesine verilmiş olan yoğun bakım hemşireliği “Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama” yetkisi doğrultusunda düzenlenmiş eğitimin birinci etabı başarıyla tamamlandı. İlk etap eğitim programında 17 hemşireye yoğun bakım hemşireliği sertifikaları verildi.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kapsamında verilen eğitiminin birinci etabı başarıyla tamamlandı.

Sertifika törenine Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, İdari Hizmet Başkanı Beşir Ulutaş, Hastane Yöneticisi İdris Yıldırım`ın yanı sıra sağlık yöneticileri ile eğitim alan hemşire ve eğitmenler katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Dr Hakan Pamukçu, yoğun bakım hemşireliği eğitimi ile koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş, yoğun bakım hemşirelerinin yetiştirilmesini amaçladığımız birinci etap eğitim programını başarıyla tamamlayanları tebrik ederek başarılar diledi.

Yapılan konuşmanın ardından eğitimi başarıyla tamamlayan 17 hemşireye sertifikaları verildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir