• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İstanbul`da 7.Uluslararası Dergi Fuarı Yarın Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Doğruhaber - Mehmet Tahir Özsoy - Ahmet Karakaş

İstanbul-Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından 7.si düzenlenecek olan Uluslararası Dergi Fuarı bu yıl Sirkeci Garında gerçekleşecek. Geçen yıl 12 ülkeden 165 derginin katıldığı fuara bu yıl 20 ülkeden 305 dergi katılacak.

Almanya, Afganistan, Bosna Hersek, Karadağ, Sırbistan, Makedonya, Hollanda, Sudan, Cezayir, Arabistan, İran, Hindistan, Pakistan, Irak, Mısır, Filistin, Kosova, Kuveyt, İsrail ve Avusturya`dan dergilerin katılacağı fuarda Pakistan dergiciliği ve Balkanlardaki dergicilik üzerine birer program da gerçekleştirilecek.
Sirkeci Garı`nda 6 gün boyunca peronlarda kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat, çocuk vb. dergiler ile farklı bir atmosfer oluşacak.
Dünyada sadece Türkiye`de gerçekleştirilen Dergi Fuarı "ELEŞTİRİ Mİ, LİNÇ Mİ?" adlı temayla okurla buluşacak.

Doğru Medya Dergi Gurubu İnzar, Nisanur, Söz ve Kalem Kelhaamed, Nur Çocuk isimli   dergileri ile bu fuarda yerini alıyor. Ayrıca 15 Mayıs Pazar günü saat 14:00‘de Araştırmacı Yazar Abdulkadir Turan Dergi Fuarında bir seminer gerçekleştirecek.

10 Mayıs Salı günü saat 12'de açılışı yapılacak olan Fuar 15 Mayıs Pazar günü saat 18.de yapılacak Uluslararası Dergiciliğin Ödülleri töreni ile sona erecek.

Dergi Fuarı 09.30 – 21:00 saatleri arasında açık olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir