• DOLAR 34.263
  • EURO 37.42
  • ALTIN 2923.914
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.
 
Özgür Haber: Çünkü O Bir `Terörist`!
Adı, Rıdvan Çelik… Üniversite öğrencisi ve Milli atlet… Atletizm yürüyüş dalında Balkanlarda bayrağı dalgalandıran isimdi. O şimdi cezaevinde, 14 yıl 7 aylık cezasının Yargıtay`da bozulmasını bekliyor. Cezaevinde olduğu için de 2012 Londra olimpiyatlarında Türkiye`yi temsil edemeyecek.
 
Haber Diyarbakır: Donan Yakıt Deposunu Isıtırken Yandılar
Muş`un Bulanık İlçesine bağlı Olurdere köyünde, kamyonun yakıt deposunu ısıtırken meydana gelen patlama yaralanan 3 kişi, tedavi için Diyarbakır`da.
 
Diyarbakır Söz: Öğrencilere 7 Boyutlu Sinema Keyfi
Siirt Emniyet Müdürlüğü çevre okullarda öğrenim gören öğrencilere 7 boyutlu film izlettirdi. Emniyet Müdürü Recep Güven, öğrencilerle birlikte 7 boyutlu olarak çekilen Çikolata Fabrikası adlı filmi izledi. Öğrencileri kendi personelinin katkıları ile sinemaya getirdiklerini belirten Güven, "Kendi imkanları ile sinemaya gidemeyen öğrencileri, daha önce değişik zamanlarda Kültür Sinemasında film izlettirmiştik.
 
Diyarın Sesi: Diyarbakır`da 8 Bölgeye Giriş Yasağı
Diyarbakır Valiliği`nden yapılan yazılı açıklamada, geçici güvenlik bölgesi ilan edilen yerlere giriş yasağı uygulandığı vurgulandı. Açıklamada, Diyarbakır`a bağlı Kurşunlu ve Dicle kırsalındaki 8 bölgede 4 Ocak-4 Nisan tarihleri arasında giriş yasağı uygulanacağı belirtildi.
 
Gazete Diyarbakır: Siz Sakın Bunu Denemeyin!!!
Muş`un Bulanık İlçesine bağlı Olurdere köyünde, kamyonun yakıt deposunu ısıtırken meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
 
Güneydoğu Ekspres: Diyarbakırlı Çiftçi İcat Etti, Bakanlık Destekledi
İlkokul mezunu Abdurrahman Uludağ`ın icat ettiği ``Sap toplamalı saman makinesi``, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hibe desteği verilen tarım makineleri kapsamında yer alıyor. Bakanlık, tahıl hasadında kullanılan, ürün kaybını ve anız yakımını önleyerek, toplanan samanın geri dönüşümünü sağlayan makineyi alan 1344 çiftçiye ``hibe desteği`` verdi
 
Haber Panorama: Osman Baydemir, Abdullah Gül ile Görüştü
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Çankaya Köşkü`nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir