• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
"İnsanlık dışı saldırıyı lanetliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği basın toplantısı ile Bursa Ulucami’de düzenlenen hain saldırıyı kınadı.  

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, sendika olarak halkı sağduyulu olmaya davet ederek, saldırının arkasındaki kirli tuzağa düşülmemesi gerektiğini ifade etti.

Sendikaya bağlı 11 hizmet iş kolunun yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı basın açıklamasında konuşan Numan Şeker, “Terör karanlık ve kanlı yüzünü, 27 Nisan’da Saat: 17.25’te maalesef Ulu Şehir Bursa’mızda açılışına Peygamber torunu Emir Sultanı misafir ettiği, Somuncu Baba’nın vaaz verdiği, imamı Süleyman Çelebi namaz için kapıyı açtığında Peygamber Efendimizi (S.A.V.) ağırladığı sadece mimarisiyle değil; maneviyatı ile İslam dünyasında önemli yeri olan Ulucami’de gösterdi. Hain terör saldırısında vatandaşlarımızdan can kaybının yaşanmaması ve sadece yaralıların olmasından dolayı Allah korudu diyerek dua ediyoruz. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak; Bursa’mızın ve Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar dileyerek ailelerine geçmiş olsun diyorum” dedi.  

Şeker, "Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankenstein’leri kirli hedeflerine asla ulaşamayacak. Türkiye’yi ve Ümmet coğrafyasını hedef alan senaryonun, senaristlerini de aktörleri ve figüranlarını da iyi tanıyoruz. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kâbusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır.” diye konuştu.

İnsanlık dışı saldırıdaki amaçlarının Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmak olduğunun altını çizen Şeker, “Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi de her zaman destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

"Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz." diyen Şeker, son olarak şunları kaydetti: "Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Sonuç olarak terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor, Ulu şehir güzel Bursa’mızda huzurumuzu bozmaya yönelik, bu insanlık dışı saldırıyı lanetliyoruz. Yaralı hemşerilerimize acil şifalar diliyor ailelerine ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.(Zeki Aras –İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir