• DOLAR 34.28
  • EURO 37.501
  • ALTIN 2931.262
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

 

Hakimiyet: ``Yasa Fiyatları Artırır``
Konya Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz, 1 Ocak tarihinden itibaren uygulamaya konulan `Hal Yasası`nın fiyatlarda artışa neden olacağını belirterek, yasanın üreticiden tüketiciye kadar herkesi az-çok etkileyeceğini` söyledi.

Yeni Meram: ``Tepe Müze Olsun``
Alaaddin Tepesi`nde Orduevi`nin boşaltılacak olması olumlu bir gelişme olarak karşılanırken, tepedeki düğün salonunun ve çevresinin de müze olarak kullanılması gerektiği bildirildi.

Merhaba Gazetesi : "Kapı Tekrar Açılacak"
738. Vuslat yıldönümü etkinlikleri düzenlenen toplantı ile masaya yatırıldı. Toplantıda Türbe-Cami bağlantısını sağlayan Derviş Kapısı`nın tekrar açılacağı belirtildi.

Memleket: "Hastane Ortada Kaldı"
Selçuk Üniversitesinden planlama yapılmadan koparılarak Konya Üniversitesi`ne bağlanan Meram Tıp Fakültesi Hastanesi`nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fakülte Konya Üniversitesi`ne dahil olurken hastane Selçuk Üniversitesi`nde kaldı.

Anadolu Manşet: "60 Bin Kişi Vuslata Erdi "
Hz. Mevlana`nın 738. Vuslat Yıldönümü uluslararası anma törenlerinde icra edilen 21 sema gösterisini 53 bin 500 kişi izlerken, düzenlenen diğer programları 6 binden fazla kişi takip etti.

Yeni Konya: "Bir Yolumuz Vardı``
Konyalı, 49. hükümet döneminden beri gündemde olan ve bir türlü yapımına başlanamayan iç çevre yolu projesinin rafa kaldırılmasından korkuyor.

M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir