• DOLAR 34.292
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2919.634
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Mesane Tümörü Erkeklerde Daha Fazla Görülüyor
Doç. Dr. Yener, yaptığı yazılı açıklamada, mesane tümörünün ürolojik sistem içinde prostat kanserinden sonra en sık rastlanan hastalık olduğunu, özellikle bazı iş kollarında kullanılan kimyasalların bu hastalık için tehlike oluşturabileceğini bildirdi.

Haber Diyarbakır: Bakanlar Kurulu Uludere`yi Konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı 6 saat sürdü. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklamalarda bulundu.

Diyarın Sesi: Diyarbakır`da 2 bin 500 Yetim ve Öksüz Çocuk Var
Diyarbakır Yetim Der Başkanı Fikri Karavil, diğer sivil toplum kuruluşları ile yaptıkları ortak çalışmalarda Diyarbakır`da 2 bin 500 yetim ve öksüz çocuğu tespit ettiklerini belirterek, hayata geçirdikleri Huzur`a adım projesi ile ekonomik sıkıntı yaşadıkları için evlenemeyen 10 çifte destek olduklarını söyledi ve işadamlarına çağrıda bulundu.

Güneydoğu Güncel: Silvan`a 100 Yataklı Hastane
Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde, Diyarbakır yolu üzerine yapımı planlanan 100 yataklı hastane için arsa tahsisi yapıldı.

Gazete Diyarbakır: İran Meclisi Türkiye`yi Kınadı
İran meclisindeki Kürt Milletvekilleri Fraksiyonu Başkanı İkbal Muhammedi, 35 kişinin hayatını kaybettiği Uludere`deki olaydan dolayı Türkiye`yi kınayarak, Ankara`yı kendi halkını öldürmekle suçladı.

Haber Panorama: İran`ın Askeri Tatbikatı Batıyı Gerdi
İran`ın Basra Körfezi`nde sürdürdüğü askerî tatbikat sırasında `Kadir` ve `Nasr` füzelerini denedi. İran`ın bu denemesi batılı ülkeleri gerdi.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir