• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman'da şoförlere 'Madde Bağımlılığı' semineri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik Kültür Merkezi Sinema Salonunda ‘Madde Bağımlılığı’ konusunda seminer verildi.

Seminere; Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş ve öğrenci taşımacılığı yapan öğrenci servis şoförleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, nesli korumanın herkesin görevi olduğuna vurgu yaptı.

Kurtaran; “Nesli kötülükten, kötü alışkanlıktan ve tehlikelerden korumak hepimizin vazifesidir, aynı zamanda bu Cenabı Hakkın da bize bir emridir. Nesli korumak sadece canı korumak değildir, ruhunu, ahlakını ve kişiliğini korumak da buna dâhildir. Her ferdin vazifesi, bu korumayı sağlayacak bir davranış içinde olmaktır.  Günümüzde çocuklara yönelik o kadar çok olumsuz dış etken var ki, sadece milli eğitim ve öğretmenlerle bunu engellemek mümkün değildir. Sizin çabalarınız ve diğer vatandaşların çabalarıyla, hep beraber geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı, her türlü kötü alışkanlık ve tehlikeden korumalıyız.” dedi. 

Daha sonra Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman, öğrenci servis şoförlerine ‘Madde Bağımlılığı’ konusunda seminer verdi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir