• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
Diyarbakır'da Tarım ve İnsan Fotoğraf sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından 2009 yılından bu yana düzenlediği '7. Tarım ve İnsan Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar İl Müdürlüğü bahçesinde 18 Nisan tarihi itibariyle sergilendi.

'7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi' açılış töreni;  İl Müdür Vekili Vedat Güler, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Şefik Türker ve Mustafa Korkutan ile Şube Müdürleri ve personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Diyarbakır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Vedat Güler, 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada; "7. Tarım ve İnsan konulu Fotoğraf Sergisi'nin, öncelikle çiftçimizin emeğini, alın terini yansıtması bakımından büyük önem arz ettiğini söyleyerek, emeğin fotoğraflanmasının bir nebze de olsa herkesin kendinden bir parça bulabileceği duyguları yansıtması bakımından da oldukça önemlidir." dedi.

Yarışmanın bu seneki temasının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Teşkilatının (FAO) 2015 yılını Uluslararası toprak yılı ilan etmesi nedeniyle "Toprak" olarak belirlendiğini sözlerine ekleyen Güler’in konuşmasının ardından sergi gezilerek açılış töreni sonlandırıldı. (İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir