• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Kutlu Doğum dönüşünde trafik kazası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır`da düzenlenen tarihi Kutlu Doğum etkinliğine Cizre`den katılan ve etkinlik bitimiyle Diyarbakır`dan Cizre`ye hareket eden bir otomobil, Mardin`e 30 kilometre kala başka bir araçla çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre;  Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen tarihi Kutlu Doğum etkinliğine katıldıktan sonra Diyarbakır`dan Cizre`ye hareket eden Özcan Yıldırım yönetimindeki otomobil, Mardin`e 30 kilometre kala Sultan Şeyhmus Köyü yakınlarında sürücüsü öğrenilemeyen 21 VF 334 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Özcan Yıldırım, Mehmet Halil Şık, Firdevs Şık (25), Fırat Gül (28), Fadime Gül (29) ve isimleri öğrenilemeyen 2 çocuk yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumun iyi olduğu öğrenilirken her iki araçta da büyük çapta maddi hasar oluştuğu görüldü.

Öte yandan olayın görgü tanığı Abdulkadir Gümüş, “Ben zaten otomobilin hemen arkasındaydım, normal hızla ilerlerken tali yoldan çıkan araç sağına soluna bakmadan yola çıktı. Yola çıkan çıkınca frene bastı ama mesafe çok kısa olduğu için çarptı. Kazanın ardından araçlarımızdan inip yardım etmeye çalıştık. 112`ye haber verdik ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldılar. Otomobilde 2 kadın, 2 küçük çocuk toplam 7 kişi vardı.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 








 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir