• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
İLKHA Diyarbakır`ın heyecanını kamuoyuyla paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır`da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği, İlke Haber Ajansı`nın (İLKHA) 21 kişilik ekibi tarafından Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuruldu.

Görkemli Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine katılan 7`den 70`e yüzbinlerce insanın heyecanı ve coşkusu, İLKHA`nın objektiflerinden, kente gelmek isteyip de gelemeyen milyonlarca insana ulaştı.

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber etkinliğin düzenleneceği alana inen muhabirlerimiz, sahadaki en küçük ayrıntılara kadar yaşanan coşkuyu kamuoyuna yansıttı.

“Vahdet ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed” temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde, İslam ümmetinin birliği ve bütünlüğü için verilen mesaj, 21 kişilik ekibimizin büyük fedakârlık ve emek vererek taşıdığı görüntüler, insanların duygu ve düşünceleri, heyecan ve coşkuları milyonlarca Müslümana ulaştı.

Ayrıca Rehber TV ve Kudüs TV tarafından gün boyu yapılan canlı yayın aracılığıyla da etkinliği takip edenler, Diyarbakır halkının yaşadığı heyecanı, ekranları başında paylaşmış oldu.

Yerli ve yabancı çeşitli basın kuruluşlarının da sahada olduğu etkinlik, farklı açı ve bakışlardan tüm yalınlığıyla kamuoyuna yansıtıldı. (İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir