• DOLAR 32.585
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2460.319
  • ...
Kick Boks Kâhta Kupada 4'üncü oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Kick Boks Şampiyonası’nda Kahta’dan 2’öğrenci katıldı. Öğrencilerden Mehmet Tatar (18) Musa Kargili (16) Kâhta’yı temsil ettiler ve dereceye girerek madalya kazandılar. Madalyalarını Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük takdim etti.

Turnuvayı izlemeye, Şanıurfa Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Bozova Belediye Başkanı Emniyet Müdürü Belediye Başkanı Bozova Kaymakamı ilçe Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Sertifikalı Kick Boks Antrenörü ve Hakemi  olan ve geçimini elektrik tesisatçılığı yaparak sağlayan Muhammed Tanrıverdi Kahta toplum merkezinde gönüllü olarak antrenörlük yapıyor.

Başarılarını hocalarına borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Tatar, “Öncelikle Muhammed Hocamıza teşekkür ediyoruz. Başarımızda onun çok emeği var ve umuyoruz ileriki zamanlarda birincilik ile Kâhta’ya döneceğiz.” Dedi

Daha çokçalışarak başarı elde edeceklerini belirten Musa Kargili ise “Muhammed hocamızın bu başarıda büyük emeği var çok mutluyuz. Kâhta’ya madalya ile döndük ve alnımızın akıyla temsil ettik büyük başarılara imza atmak için daha gayret içerisinde tempolu çalışacağız. İfadelerini kullandı. (Ömer Faruk Aydın İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir