• DOLAR 32.483
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2447.484
  • ...
Nusaybin`de 1 asker ile 1 korucu hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında askerler ile PKK`liler arasında çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre; bir asker hayatını kaybetti, 3 asker yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Nusaybin'de ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından çukurların kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için 14 Mart'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Dicle Mahallesi Menekşe Sokak`ta devam eden operasyon esnasında askerler ile PKK`liler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre açılan ilk ateşte 4 asker yaralandı.  

Yaralı askerler, Nusaybin Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bir asker hayatını kaybetti. Yaralı 3 askerin tedavisi ise sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Nusaybin'de silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'e bağlı Girmeli Mahallesinden silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Tepealtı köyünde ikamet eden Adnan D., çocuğunun aşısı için eşiyle birlikte Girmeli Mahallesi Sağlık Ocağına gitti. Burada silahlı saldırıya uğrayan Adnan D. hayatını kaybetti. Yanında buluna eşi ve çocuğunun da yaralandığı öğrenildi.

Saldırı sonrası Mahalleye çok sayıda asker sevk edilirlen şahsın Tepealtı Mahallesinde Geçici Köy Korucusu olduğu bildirildi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir