• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Dost-Der`den 18 bin kitap bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Dost-Der'in ‘Saklama Bağışla`  sloganıyla başlattığı kitap toplama kampanyası devam ediyor. Dernek, şuana kadar onlarca okula 18 bin kitap bağışında bulundu.

Dost-Der'in kitap kampanyası çerçevesinde Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu üyeleri, KYK Erkek öğrenci Yurdu`nda kalan Nusaybinli öğrencilere ve Abdülhamit İncioğlu Ortaokulu`na kitap dağıttı.

Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu`nun bayan üyeleri Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi`nde yatan hastalara Hidayet Vakfı`nın tedarik ettiği Hastalar Risalesini dağıttı.

Dost-Der; yine Kızıltepe bulunan İrfan-Der üyeleri aracılığıyla Yumurcak Ortaokulu öğrencilerine ‘Hz. Peygamberin Üstün Ahlakı` kitabını dağıttı.

Kitap dağıtan Artuklu İlahiyat Öğrencileri Topluluğu üyeleri, konu il ilgili şunları söylediler;  “Bu tür güzel çalışmalar devam edecektir. Kitap okumadan mahrum olan kardeşlerimiz için yapılan çalışmaları sürekli destekleyeceğiz. Kampanyayı başlatan Dost Der`e teşekkür ediyoruz. Kitap dağıttığımız kardeşlerimizden ricamız, bu kitapları okumaları ve diğer arkadaşlarına okutmalarıdır. Tüm halkımızdan kitap noktasından destek bekliyoruz.”

Kitapları alan öğrenciler ise memnuniyetlerini dile getirip Dost- Der başta olmak üzere Artuklu Düşünce Topluluğu ve Artuklu İlahiyat Topluluğu üyelerine teşekkür ettiler.  (M. Salih Keskin/Mahsum Tunç - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir