• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Vincin çarptığı duvarın altında kalan 3 çocuk öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bir okulun bahçesine beton blokların yerleştirildiği esnada, vincin okulun duvarına çarpmasıyla yıkılan duvarın altında kalan birisi kız 2`si erkek 3 çocuk hayatını kaybetti.

Yenişehir ilçesi Şehitlik semtindeki Turgut Özal İlkokulu'nda meydana gelen olayda, güvenlik gerekçesiyle okulun bahçesine beton bloklar yerleştiren vincin okul duvarına çarpmasıyla, yıkılan duvarın altında kalan 3 çocuk hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, beton blokların yerleştirilmesi esnasında öncelikle tedbir amaçlı olarak okuldaki öğrencilerin teneffüse çıkmaları yasaklandı. Daha sonra çalışmaya başlayan vincin, bir anda okulun dış duvarına çarpmasıyla yıkılan duvar, o anda oradan geçen 3 çocuğun üzerine çöktü. Çocukların 2`si olay yerinde diğer çocuk ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis, detaylı inceleme yaparken, mahalleli toplanarak duruma isyan etti. Öte yandan kazaya nenden olan vincin 3 plakaya sahip olduğu dikkat çekti.  (M. Sıddık Bilge/Emrah Deniz –İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir