• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Nazar ayetinin altına İsrail bayrağını gizlemişler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yıllarca evinin duvarında asılı duran ve üzerinde nazar ayetinin yazılı olduğu flamanın iç kısmına İsrail bayrağı gizlenmiş olduğunu gören vatandaş, şaşkınlığını gizleyemedi.

Şırnak`ın Gündoğdu Mahallesi`nde ikamet eden Zekeriya Tatar, yıllar önce kendisine bir arkadaşı tarafından hediye edilen nazar ayetinin üzerinde yazılı olduğu flamanın iç kısmına gizlenmiş büyük bir tuzakla karşı karşıya kaldı.

Hediye edilen nazar ayetini yıllarca evine astığını belirten Tatar, yıllar sonra flamanın kumaşı bozulmaya başlayınca sinsi tuzağı fark ettiğini söyledi.

"Yıllarca evimin en güzel yerine astım"

Bu durumu, siyonistlerin sinsi bir tuzağı olarak yorumlayan Tatar, "Yıllarca evimin en güzel yerinde sakladığım nazar ayetinin altında tevafukken baktığımda her iki yüzünde İsrail bayrağı çıktı. Müslümanlara diyoruz ki satıcılardan böyle nazar ayetleri ve dini mecmuaları alırken çok dikkat edin. Çünkü Yahudiler, Müslümanlardan para kazanmak için tevhit bayrakları ve üzerinde nazar ayeti, bereket duasının yazılı olduğu flamaları hem bize satıyorlar hem de kendi bayraklarını içine gizleyerek gerçek niyetlerini ortaya koyuyorlar.” dedi.

Nazar ayetinin yazılı olduğu flamanın İstanbul Merkezli İpekyolu isimli bir firma tarafından üretildiğini söyleyen Tatar, bunun kazara olacak bir yanlışlık olmadığını bilakis bilinçli olarak İsrail bayrağının ayetin altına gizlendiğini ifade etti. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir