• DOLAR 34.265
  • EURO 37.679
  • ALTIN 2887.753
  • ...
Öğrenciler 'Çağını Aydınlatan Çınar İnsanlar'ı anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Çay Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından ‘Çağını Aydınlatan Çınar İnsanlar’ temalı bir program düzenlendi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programa Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İhsan Erkul, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Cemal Konakçı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programa katılmak için okula gelen Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İhsan Erkul ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz’i Okul Müdürü Mehmet Salih Kaya karşıladı.

Okul Müdürü Mehmet Salih Kaya’nın konuşmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ardından öğrenciler sırasıyla hazırladıkları çalışmalarla ‘Çağını Aydınlatan Çınar İnsanlar’ı anlattılar.

Programda bir konuşma yapan Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İhsan Erkul, öğrencileri kutladı.

Öğrencileri en güzel şekilde yetiştirmek için çaba harcadıklarını ifade eden İhsan Erkul, “İstikbalimizin geleceği olan sevgili öğrenciler sizi yürekten tebrik ediyorum, sizi yetiştiren öğretmenlerinizi kutluyorum. Biliyorum ki böyle bir etkinliği yapmak ciddi bir emek ister. Ayrıca sizi en güzel şekilde yetiştirmek için çaba harcayan ve sizi bu okula gönderen anne ve babalarınızı tebrik ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı olarak sevgili öğrencilerimizin hizmetinizdeyiz, sizin en güzel şekilde yetişmesi için çaba harcıyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeler verildi. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir