• DOLAR 32.459
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2448.357
  • ...
Siyer sınavına katkıda bulunanlara teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 31 Ocak 2016’da yapılan Umre Ödüllü Siyer Sınavı’na katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Platform yetkilileri, siyer sınavına göstermiş oldukları ilgiden ötürü kurum yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ve tebriklerini iletti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 31 Ocak'ta Türkiye geneli düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nda Gaziantep’te katkıda bulunan kamu kurum ve okul müdürlerine Gaziantep Rahmet-Der ve Umut-Der tarafından teşekkür plaketi verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri ilk olarak Araban Atatürk Ortaokulu Müdürü Sabri Alan ve sırasıyla, Yavuz Sultan Selim Lisesi Müdürü İrfan Doğan, Emine Konukoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Demir’e Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na katkılarından dolayı plaket takdim eti.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Umut Der Başkan Yardımcıları Mustafa Karakurt ve Mustafa Kaplan ile Rahmet Der Başkanı Adem Kılınç’tan oluşan heyet, ilk olarak Emine Konukoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti. Yapılan ziyarette katkılarından dolayı Demir’e teşekkür edilip, Peygamber Sevdalıları adına plaket takdim edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Gaziantep Umut-Der yetkilileri tarafından Gaziantep’in Araban İlçesi’nde düzenlenen siyer sınavına yer tahsisi ve katkıda bulunan Araban Atatürk Ortaokulu Müdürü Sabri Alan’a da teşekkür plaketi verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu’na Araban’da siyer sınavı düzenlediğinden dolayı teşekkür eden Alan, verilen plaketten dolayı memnun olduğunu ve bundan sonra da üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirtti.

Heyet son olarak ise Siyer Sınavı’na katkılarından dolayı Yavuz Sultan Selim Lisesi Müdürü İrfan Doğan teşekkür ederek plaket takdim etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir