• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
Gaziantep'e yeni Milli Eğitim Müdürü atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşık 1 yıldır Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Yanmaz’ın görevinden alınmasının ardından boşalan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne eski Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete atandı.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Cengiz Mete yaptığı açıklamada, öncelikli hedefinin okul öncesi okullaşmada yüzde 100 oranına ulaşmak ve akademik başarıyı arttırmak olacağını söyledi.

Yeni görevin yeni bir heyecan olduğunu belirten Mete, “Bu zor ve bir o kadar da onurlu görevi karşılıklı dayanışma iş birliği ve özveriyle yaptığımız takdirde güzel şeyler ortaya koyacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kendisinden önce görev yapmış müdürlere teşekkür eden Mete, şöyle devam etti: “Şehrimizdeki öncelikli hedefimiz okul öncesi okullaşmada yüzde 100 oranına ulaşmak ve akademik başarıyı arttırmak olacaktır. Çalışmalarımızda işin özüne inerek eğitim politikalarımızı buna göre belirleyeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında tüm eğitim çalışanlarının motivasyonunu arttırıcı etkinlikler planlayarak eğitim ve öğretime yön vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ekonomide, sanayide ve ticarette marka bir şehir haline gelmiş olan Gaziantep’i eğitim alanında da başarıları yakalayan bir şehir haline getirmek istediklerini aktaran Mete, iç savaştan dolayı Gaziantep’e sığınan Suriyeli misafir öğrencilerin eğitimi konusunda gerekli planlamaları yapacaklarını söyledi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir