• DOLAR 32.539
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2455.17
  • ...
Bingöl'e yeni atanan Milli Eğitim Müdürü görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 5 yıldır yürüten Yakup Sarı’nın Mardin İl Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kadir Engin atandı.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Engin, ilk olarak şube müdürleriyle toplantı yaparak kentin eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra okul müdürleri ve yeni görevinden dolayı gelen ziyaretleri kabul etmeye başladı.

Yapılan toplantıdan sonra konuşan Engin, “Elbette arzumuz Bingöl adına daha büyük başarıları elde etmek olacaktır. Başarı ekip çalışması ile mümkün. Görevime yeni başladığım bu ilk günlerden itibaren en büyük güvencem, tecrübesine ve bilgi birikimine inandığım Bingöl’deki eğitim yöneticileri ve öğretmenlerdir. Günümüzde insanı merkeze alan eğitim politikalarının başarılı sonuçlar verdiğini biliyoruz.” dedi.

İlimizde faaliyet gösteren Üniversite , Belediye , STK’lar  ve sanayi kuruluşlarıyla işbirliği yapacaklarını ifade eden Engin, “Akademik başarının yanında, öğrenci, öğretmen, veli  ve yöneticilerimizle birlikte sosyal, sportif, kültürel her türlü çalışmayı ve projeyi oluşturacağımız sinerji ile harekete geçireceğimize inanıyorum.”  İfadelerini kullandı. (Nihat Kanat-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir