• DOLAR 34.219
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2925.217
  • ...
Şahin, radyo yöneticileri ile bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te yerel bazda yayın yapan radyo yöneticileriyle bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yerel radyoların halka ulaşmada etkin bir kitle iletişim aracı olduğunu söyledi.

Toplantıya Nar Medya Grup radyolarından Şirinnar ve Kent Radyo`dan Ahmet Atılmış ve Özlem Karıncalı, Radyo Zeugma`dan Meral Ay, Radyo Fıstık`tan Mecit Mercan, Kilim Radyo`dan Hakan Yeter, İhya Radyo`dan Erdoğan Özateş, Radyo Şafak`tan Nuri Sinopluoğlu ve Mehmet Fatih ve 5 yıldır İslami çizgide yayın yapan Kervan FM adına Kervan Radyo Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz katıldı.

Şahin, yerel radyolarla önümüzdeki günlerde güzel projelere imza atmak istediklerini belirtti.

Botanik Bahçesi'nde oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda radyo yetkilileri, hem yayıncılıkla ilgili hem de Gaziantep`le ilgili düşüncelerini Şahin`e aktardılar. Sorunları başta olmak üzere görüş ve önerilerini dikkatle dinleyen Şahin, yerel radyoların halka ulaşmada etkin bir kitle iletişim aracı olduğunu vurguladı.

Kervan Radyo Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz da konuşmasında, Kervan FM hakkında kısaca bilgi verdi.

Kervan Radyo Yayıncılık olarak prensiplerinin, İslami değerlerin öğrenilmesi, öğretilmesi, araştırılması ve yaygınlaştırılması yolunda yayınlar yapmak olduğunu belirten Korkmaz, şunları dile getirdi:

“Sosyal yapımızın manevi yönden güçlendirilmesine ve yeni nesillerin İslam medeniyeti ekseninde yetişmelerine katkı sağlamaktır. Bu bağlamda günde 8 saat gibi bir süre canlı yayın yapmaktayız. Bu kapsamda, ilim, irfan, fikir, tarih, kültür, din, ahlak, iktisat, sanat gibi sahalarda toplumun her yönden gelişmesine ve insanların üretkenliğine katkıda bulunacak programlar yapmaktayız.”

Toplantı çekilen hatıra resminin ardından sona erdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir