• DOLAR 32.485
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2406.774
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 29 Aralık 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Engellilere İş Eğitimi Okulu
Engellilere yönelik İş Eğitimi Okulu`nun müjdesini veren Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, ihalenin sonuçlanmasıyla okulun 10 günde tamamlanacağını açıkladı.

Bingöl Olay Gazetesi: Vali Güvençer, Adaklı halkının sorunlarını dinledi
Adaklı ilçesine ziyarette bulunan Vali Mustafa Hakan Güvençer, ziyaret esnasında ilçe halkının sorunlarını dinledi

Vali Güvençer ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kiğı ilçesini ziyaret eden Vali Güvençer, önceki gün de İl jandarma Komutanı Hamza Celepoğlu ile birlikte Adaklı ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Vali Güvençer Adaklı ilçesinde resmi kurumları ve vatandaşların işyerlerini ziyaret etti.

Bingölün Sesi Gazetesi: Annesinin yanına defnedildi
Bingöl`de 29 Ekim 2011 tarihinde canlı bomba eyleminde ağır yaralı olarak kurtulan Veysel Belgin, 2 ay sonra yaşan savaşını kaybetti. Cenazesi Ankara`dan Bingöl`e getirilen Veysel, annesinin yanına defnedildi.

Bingöl merkezde 29 Ekim 2011 tarihinde yaşanan canlı bomba saldırısında ağır yaralanan Veysel Belgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Saldırıdan sonra Bingöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan, durumu ağır olduğu için Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavisine devam edilen Veysel Belgin, 2 ay sonra hayata veda etti.

Veysel Belgin`in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu`nda yapılan otopsinin ardından Uçakla Elazığ`a, oradan da karayoluyla Bingöl`e getirildi. Türk Bayrağına sarılı tabutu Merkez Fatih Camisine getirilen Veysel Belgin, kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Ahmet Mezarlığı`nda annesinin yanına defnedildi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Alimoğlu GATA`ya sevk edildi
Yaklaşık 10 gündür Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavisi devam eden ve Alimoğlu, ambulans uçakla Ankara`ya götürüldü.

Ankara`ya gitmek üzere karayoluyla Erzurum Havaalanına doğru yola çıkan AK Parti Bingöl Eski Milletvekili Avukat Yusuf Coşkun ve meslektaşı Avukat Fahri Alimoğlu ile sürücü İbrahim Burak Bektaş`ın içinde bulunduğu aracın Çat İlçesi Gaban mevkiindeki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Avukat Fahri Alimoğlu, Ankara`ya sevk edildi.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Üniversite`den AÖF Öğrencilerine Özel Ders
Bingöl Üniversitesi, yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri kapsamında Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine ders verecek

Bingöl Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamada, 2 Ocak 2012 tarihinden itibaren Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinde okuyan öğrencilere yönelik Bingöl Üniversitesi`nde yüz-yüze olarak dersler verileceğini duyurdu.

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir