• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sarı`dan veda mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yakup Sarı, veda mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Müdürü Sarı, mesajında, 5 yıla aşkın bir süreden beri Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürdüğünü ve Milli Eğitim Bakanlığı`nca Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığını belirterek, görev yaptığı süre zarfında eğitim çalışanlarının Bingöl`ün eğitim başarısına sağladığı katkılardan dolayı hem mutlu hem de huzur içinde olduğunu belirtti.

“Onların değerlerimize bağlı bireyler olmasının gayreti içinde olduk”

Bingöl'ün, eğitimin her alanındaki başarılarıyla ülke gündemindeki başarıyı kazanmasında eğitim camiasının top yekûn ekip anlayışı içerisinde alın teri bulunduğunu vurgulayan Sarı, “İlimiz bütün enerjisini, beynini eğitime ayıran siz değerli eğitim çalışanlarıyla ülkemize, geleceğimize katkı sağladı. Beyin ve kalplerin birleşmesiyle yapılabilecek güzel eserler olduğunu bütün ilimize ve ülkemize gösterdi. Eğitim ile ilgili her türlü çalışmalarımız Bingöl halkımız tarafından kabul gördü. Eğitime bu denli gönül vermiş bir ilin Milli Eğitim Müdürü olmak benim için daima bir onur oldu. Bu onuru yaşatan siz değerli meslektaşlarıma, mesai arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim. İl merkezi ve ilçelerde ayak basmadık kurum bırakmadık, sorunları yerinde tespit ettik ve yerinde çözmeye çalıştık. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı bilgili, donanımlı, kültürlü her şeyden önce vatan, bayrak ve anne baba sevgisi ile yetişmeleri için var gücümüzle çalıştık. Onların değerlerimize bağlı bireyler olmasının gayreti içinde olduk."ifadelerini kullandı.

Görev yaptığı süre zarfında emeği ve desteği olan herkese teşekkür eden Sarı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kadri Engin'e de görevinde başarılar diledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir