• DOLAR 32.447
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2443.317
  • ...
"Polis beni darp etti"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sokağa çıkma yasağının kısmen uygulandığı merkez Bağlar ilçesinde, evinden özel eşyalarını almak isteyen bir genç, polis tarafından darp edildiğini söyledi. Yaşanan darp olayından sonra yaralanan genç, hastanede tedavi altına alındı.

Bugün saat 11.00 sıralarında Bağlar ilçesinin Dörtyol mevkiinde meydana gelen olayda Bilal S. isimli genç, yasağın olduğu bölgedeki evinden eşyalarını almak istediğini, bu sırada bir polisin kendisini darp ettiğini, sonra diğer polislerin de gelip kendisine vurmaya başladığını söyledi.

Gördüğü şiddet nedeniyle burnun kırıldığını belirten Bilal S, "PKK bir yandan bizi evimizden, barkımızdan etti. Diğer taraftan da polis bizi darp ediyor. Kime güvenelim, kime inanalım. Tek istediğim öğrenim belgelerim ve birkaç eşyamı evden çıkarmaktı. Zorluk da çıkarmadım. Gelmemi istediler, gittim. Sonra durup dururken vurmaya başladılar ve burnum kırıldı. Ardından ağza alınmayacak hakaretlerde bulundular.” dedi.

Bilal S, arkadaşları tarafından götürüldüğü hastanede tedavi altına alınırken, 3 gün iş göremez raporu aldığı öğrenildi.  (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir